RASTANAK OD SVETOG DRESA

Mandžukićeve oproštajne riječi neke su dirnule do suza; evo kako je reagirao Rakitić

14.08.2018 u 15:41

Bionic
Reading

Nakon što se Mario Mandžukić emotivnim pismom odlučio oprostiti od dresa hrvatske nogometne reprezentacije to je dirnulo sve njegove suigrače, a posebno Ivana Rakitića

Kao što se moglo i očekivati nakon povijesnog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije, koja je na Svjetskom prvenstvu stigla do finala, neki iskusniji igrači odlučili su reći – zbogom.

Prvi je to napravio Vedran Ćorluka, a nakon njega od dresa nacionalne vrste na poseban način emotivnim pismom oprostio se 32-godišnji Mario Mandžukić.

Njegove riječi, u kojima je između ostalog obrazložio svoju odluku, neke su dirnule do suza:

'Koliko god me srebro napunilo novom energijom, ujedno mi je olakšalo ovu nemoguće tešku odluku. Doživjeli smo svoj san, napravili povijesni uspjeh i pritom osjetili nevjerojatnu ljubav navijača. Tih mjesec dana, kao i dočeci u Zagrebu, Slavonskom Brodu i cijeloj Hrvatskoj, ostat će najvažnija uspomena moje karijere. Bilo je to najljepše putovanje s reprezentacijom i najdraži povratak kući. Presretan sam, ispunjen i do neba ponosan na to srebro koje smo kovali godinama, kroz puno muke, truda, rada, razočaranja i teških trenutaka', napisao je Mandžo.

Ubrzo nakon njegove objave oglasio se putem društvenih mreža Ivan Rakitić, nogometaš Barcelone, za kojeg su mnogi analitičari uvjeri kako je vjerojatno sljedeći hrvatski nogometaš koji će se odlučiti za sličan potez.

'Pajdo moj, žao mi je da si tako odlučio, ali znaš da sam uvijek uz tebe! Hvala ti na svemu, bile su prelijepe godine zajedno u kockastom dresu... Sve najbolje dalje i nadam se da se uskoro vidimo!!!', napisao je vidno dirnuti Rakitić.

ivanrakitic's profile picture ivanrakitic Verified 1,082 posts 11.3m followers 259 following Ivan Rakitic Jugador F.C.Barcelona www.scorrers.com POSTS TAGGED Post Post Post Post Instagram Instagram Search Search Close Log In to Instagram Log in to see photos and videos from friends and discover other accounts you'll love. Sign Up ABOUT USSUPPORTPRESSAPIJOBSPRIVACYTERMSDIRECTORYPROFILESHASHTAGSLANGUAGE © 2018 INSTAGRAM Next ivanrakitic's profile picture ivanrakitic Verified • 14,115 likes ivanrakiticPajdo moj, zao mi je da si tako odlucio ali znas da sam uvijek uz tebe.! Hvala ti na svemu, bile su prelijepe godine zajedno u kockastom dresu...🇭🇷💪 sve najbolje dalje i nadam se da se uskoro vidimo.!!!👏🤗@mariomandzukic_official #uvijekuztebe #iznadsvihhrvatska #samomandzo #slavonskibrod dorahladikPonoss❤❤ b.s.m____💖💖 4_luna_7😥😥😥😥❤️❤️❤️ gabi.marincic❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ poh_ana_c❤️❤️🔐🔐 marta_tunanovic362😍😟😟 abdullah.atif4❤️ actress.minssun_세상 잘생겼네,,❤ _melii_17_uvijek SVI KAO JEDAN❤️😭 borkovic_ema7❤️😭💪 iamhamidrezanaderifar❤ klara_matoric😭😭😭😭🙁🙁🙁🙁🙁 7ivan.rakitic7Kako b ime razveselilo da nam dadnes likeee-tvoja fanpage tea.toljIZNAD SVIH 🇭🇷❤️❤️❤️❤️ andelaeMa vas ste dvojica legende...nema vas svijet,a tebe mandzo cemo pamtim za ono sve sto si ucinio za hrvatsku reprezentaciju👏👏😢😭😭👋👋😙💕❤ ivanrakitic_croatiahvala na svemu legendo 🙏 ❤ analauratokalic😍😍😍😍 arthurmelo_kingFuck @mariomandzukic_official familia_rakiticVolim vas😥❤️❤️❤️ ondra_hosty? rebeka.blaguski❤❤❤❤❤ leonmlinarevicDvije legende dragomijeaviste❤🇭🇷❤🇭🇷 rakitic_fanzPlz follow me 2 MINUTES AGO Log in to like or comment. Close
Include caption By using this embed, you agree to Instagram's API Terms of Use.
  • +36
Najbolje fotografije dočeka Vatrenih Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL