U zenitu je i kapetan

Lovren sasvim iskreno progovorio o Kloppu i svojem bivšem klubu; nakon ovoga je jasno da se u Liverpool ne misli vraćati

20.01.2021 u 20:20

Bionic
Reading

Dejan Lovren rekao je kako ne žali zbog odlaska iz Liverpoola te da on više nedostaje bivšem klubu nego oni njemu

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren je prošloga ljeta iz Liverpoola prešao u ruski Zenit. Iako su ga u Engleskoj mnogi i prečesto kritizirali, sada im itekako nedostaje. U Zenitu je strandardan i igra dosta dobro, a Liverpool je ostao bez obrane pa bi im sada Hrvat itekako dobro došao.

Virgil Van Dijk je ozlijeđen, a uz njega su na toj listi i Joe Gomez i Joel Matip, pa su navijači Liverpoola počeli sve glasnije kritizirati upravu kluba zbog prodaje Lovrena. Iako Liverpool očito žali za Lovrenom, hrvatski stoper nije ni sekunde zažalio za svojom odlukom o odlasku.

'Ne žalim što sam otišao. Moja odluka ovog ljeta je bila čvrsta. Odlučio sam napustiti Liverpool i ne osvrtati se. Prošle sezone sam bio ljut jer nisam igrao, ali sada je sve drugačije', rekao je Lovren u razgovoru za ruski Sport Express pa dodao:

'Mislim da ja nedostajem Liverpoolu više nego što Liverpool nedostaje meni. Jürgen Klopp to zna. U kontaktu smo, a nedavno mi je i napisao da mu nedostajem, ali nisam mu ništa odgovorio. U Liverpoolu sam puno toga naučio i drukčije sam počeo shvaćati nogomet, ali ta faza je iza mene i uopće o njoj ne razmišljam", rekao je Lovren.

U Zenitu je postao i kapetan prve momčadi i to vrlo brzo nakon što je stigao u klub.

'Iskreno, nisam to očekivao. Mislio sam da bih mogao postati kapetan za dvije, tri godine. Po prirodi sam vođa, sa i bez kapetanske trake. Volim komunicirati i znam se izraziti prema suigračima. Osim toga, ginem na terenu i mislim da su to kvalitete koje bi svaki kapetan morao imati', zaključio je Lovren.