RANIERI ZADOVOLJAN

Leicester srušio i Beniteza: Neka se san nastavi!

15.03.2016 u 09:08

Bionic
Reading

Claudio Ranieri smatra da njegovi igrači nisu odigrali jednu od svojih najboljih utakmica u pobjedi protiv Newcastlea u ponedjeljak, ali je svjestan da su bodovi jedino važno u ovoj fazi sezone...

Leicester City nastavlja sanjati. Pogotkom škaricama Okazakija pobijedile su 'lisice' u ponedjeljak Newcastle kojeg je preuzeo Rafa Benitez te tako učvrstile prvo mjesto na ljestvici.

Mali klub u tajlandskom vlasništvu i dalje ima pet bodova prednosti ispred Tottenhama, dok velikani zaostaju više od 10 i imaju sve manje izgleda uključiti se u borbu za naslov. Claudio Ranieri očekivano je vrlo zadovoljan.

'Jasno mi je da ljudi diljem svijeta pričaju o Leicesteru, ali mi moramo ostati mirni, odraditi naš posao i igrati naš nogomet. Želimo uživati i ovako nastaviti. Naši navijači sanjaju, ali ja ne gledam ljestvicu. Nikad ne pričamo o tituli,' tvrdi talijanski strateg koji priznaje da to nije bila jedna od boljih utakmica njegove momčadi:

'Protiv Aston Ville i West Bromwicha smo igrali bolje, ali nismo pobijedili. U ovom trenutku bodovi su bitni, a ne kako igramo.'

Nakon debakla u Realu, Benitez je porazom započeo misiju spašavanja Newcastlea.

'Kad ne pobijedimo, nisam sretan, ali sretan sam nastupom igrača, predanošću i radom na terenu. Trebaju nam rezultati, ali vidio sam puno pozitivnih stvari,' kaže Rafa kojeg čeka težak posao.