nije mu lako

Legenda Manchester Uniteda Ryan Giggs osvrnuo se na igre najvećeg protivnika: Boli me što to moram reći...

29.05.2020 u 14:34

Bionic
Reading

Jedan od najboljih velških nogometaša, Ryan Giggs, koji je još kao 14-godišnjak stigao u Manchester United, uoči nastavka sezone u Premier ligi čestitao je Liverpoolu na naslovu prvaka.

Ryan Giggs cijelu je nogometnu karijeru, osim tek dvije godine kada je počeo trenirati nogomet u Manchester Cityju, proveo u dresu Manchester Uniteda.

Za prvu momčad 'crvenih vragova' igrao je 24 godine te nastupio u 672 utakmice, i zato se njegovo mišljenje među navijačima Uniteda izuzetno cijeni.

Naravno, i dalje je navijač ovog kluba, s time da sada obnaša ulogu izbornika velške reprezentacije, pa prati nogometne trendove. I nije mu bilo teško primijetiti.

'Mislim da smo ove sezone vidjeli da je Liverpool fantastična ekipa koju sjajno vodi Jürgen Klopp. I boli me što to moram reći kao navijač Uniteda, ali ovo je bila njihova fantastična sezona', rekao je Giggs i dodao:

'Sezona se nastavlja i oni će do naslova prvaka stići posve zasluženo. Zapravo, oni su imali dvije odlične sezone. Prošle godine su do posljednjeg kola pritiskali Manchester City. Zaista su odlična momčad za gledanje. Ima nekoliko stvari u njihovoj igri koje bih volio ugraditi u igru Walesa'.