transfer u najavi

Dinamo je od njega stvorio reprezentativca, i već ovog ljeta bi na njemu mogao deseterostruko zaraditi

29.05.2020 u 10:07

Bionic
Reading

Ofenzivni veznjak zagrebačkog Dinama u kojeg je stigao 2015. godine, Amer Gojak, dobrim se igrama u 'modrom' dresu izborio i za poziv u bosansko-hercegovačku reprezentaciju.

Iako ga ugovor s 'modrima' veže do lipnja 2022. godine, te iz Dinama šalju poruke kako Amera Gojaka ne namjeravaju pustiti jer ga vide kao jednog od predvodnika momčadi u novoj sezoni, dio talijanskih medija najavljuje transfer već ovog ljeta.

Gojaka se sada veže uz Fiorentinu, što je u razgovoru za Radio Bruno Toscana potvrdio talijanski stručnjak za nogometne transfere Bernardo Brovarone.

'Fiorentina se okreće prema igraču Dinama Ameru Gojaku. Ovaj BiH nogometaš bio bi sjajan zalog za budućnost', naglasio je Brovarone.

Gojakova trenutna tržišna vrijednost je pet i pol milijuna eura, prema procijeni Transfermarkta. Gojak je u Dinamo stigao iz sarajevskog Olimpika za 450 tisuća eura, a prije toga je igrao za Željezničar.

Ove sezone, točnije do prekida, upisao je 32 nastupa za Dinamo u svim natjecanjima i postigao četiri pogotka te dodao pet asistencija.

Za A reprezentaciju BiH dodao je deset nastupa i četiri pogotka.