LOŠE ZA KARIJERU

Kelavi ovako primljen gol nikako nije trebao!

15.01.2016 u 09:20

Bionic
Reading

Ivan Kelava napravio je veliku pogrešku pri prvom pogotku protiv Valencije u teškom porazu 0:3 i to bi mogao biti njegov posljednji nastup za Granadu ove sezone...

Bivši Dinamov 27-godišnji golman nakon odlaska iz Maksimira 2013. godine u stalnoj je potrazi za pozicijom 'jedinice' u momčadima za koje nastupa, no u Udineseu, Carpiju i Spartaku iz Trnave to nije uspio ostvariti. Prošlog ljeta potpisao je za Granadu, ali i u ovom malom španjolskom klubu tek je rezerva Andresu Fernandezu, bez ijednog nastupa u Primeri u 19 kola.

Kelava je ipak dobio priliku i to u Kupu kralja. U dvije utakmice protiv Leganesa primio je dva pogotka, ali nije za njih kriv i u tijesnoj ukupnoj pobjedi Granade istaknuo se s nekoliko odličnih obrana. Međutim, protiv Valencije prošli tjedan primio je Ivan četiri pogotka za koje doduše nije bio kriv, no postalo je jasno da će njegov klub zapeti u ovoj fazi natjecanja.

Nažalost, u uzvratu ovog četvrtka Kelava je gadno zabrljao kod prvog pogotka Zahiba. Odletio je u prazno u 42. minuti nakon kornera i francuskom veznjaku nije bilo teško poslati loptu u praznu mrežu. Također nije baš istrčao na najbolji mogući način kod drugog gola Alcacera.

Valencia je s čistih 7:0 prošla dalje, a Kelava trenera Sandovala zasigurno nije impresionirao pa će do kraja sezone Andres Fernandez vjerojatno ostati prvi golman Granade u Primeri. Ako Fernandez ne zaradi crveni karton ili ozljedu, Ivanu bi ova slaba utakmica protiv 'šišmiša' mogla biti i zadnja ove sezone...