SPEKTAKL TEŠKAŠA

Kakav će to biti obračun; Overeem za suparnika dobio neporaženu rusku 'zvijer'

26.10.2018 u 12:58

Bionic
Reading

Baš kao što se šuškalo proteklih nekoliko dana, Alistair Overeem će se u sljedećem nastupu u slavnom Octagonu sučeliti s debitantnom Sergeijem Pavlovichem

Ovaj sjajan dvoboj teške kategorije će se održati na UFC Fight Night priredbi u Pekingu, koja je na rasporedu 24. studenog.

Overeem je trenutačno osmoplasirani teškaš svijeta, a nedavno se iz Albuequerquea (Tim Grega Jacksona) preselio u Colorado u 'Team Elevation'. Tamo trenira zajedno s Curtisom Blaydesom, čovjekom koji ga je posljednji pobijedio. Zanimljivo je da ćemo u Pekingu gledati i 'Razora' i to u dvoboju protiv Francisa Ngannoua.

'The Reem' u profesionalnoj karijeri ima 43 pobjede i 17 poraza, a nakon sjajnog perioda u UFC-u u posljednja dva dvoboja je nokautiran od Francisa Ngannoua i zadnje od Curtisa Blaydesa. Posljednju pobjedu Nizozemac je ubilježio u srpnju 2017. godine protiv Fabricija Werduma, piše Fight Site.

Izvor: Društvene mreže

Rus Pavlovich je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri uz 12 dosadašnjih pobjeda. Do sada se natjecao u Fight Nights Globalu gdje je kao posljednjeg svladao Kirilla Sidelnikova. Smatra se jednim od najvećih potencijala teške kategorije na svijetu.

Izvor: Društvene mreže