ipak nije kraj?

Ivan Rakitić otkrio što je osjećao kada je izborniku govorio da neće više igrati za 'Vatrene', a onda jednom rečenicom pobudio nadu navijača

29.09.2020 u 21:06

Bionic
Reading

Ivan Rakitić ostavio je otvorenom mogućnost da još jednom zaigra za Hrvatsku

Ivan Rakitić je prije tjedan dana objavio da se oprašta od hrvatske nogometne reprezentacije i tom odlukom iznenadio brojne fanove. Raketa je u javljanju za HRT otkrio što je dovelo do takve odluke i kako mu je u Sevilli u koju se vratio nakon šest godina iz Barcelone.

'Na neki način smo došli doma. Tu smo gdje je sve počelo na neki način. Još imam toga za odraditi i pripremiti se još bolje. Ovo ljeto je za sve nas bilo nešto drugačije', rekao je Rakitić, a onda se osvrnuo i na odlazak iz reprezentacije:

'Najteži, možda i najgori dan za mene. Nakon niti jednog poraza u karijeri nisam osjećao takav pritisak u prsima. Kad sam uzeo mobitel da nazovem izbornika riječi nisu htjele van...', ispričao je Rakitić.

Veznjak Seville Hrvatsku je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji vodio do srebra, a neki od njegovih golova, posebno ključni jedanaesterci, su bili presudni. Je li ovo stvarno kraj ili postoji mogućnost povratka?

'Uvijek želim ostaviti otvorena vrata. U bilo kojem slučaju, ne daj Bože... Moja reprezentacija, moji Vatreni, izbornik i cijela Hrvatska mogu računati na mene. Za minute i za penale. Uvijek sam spreman za svoju Hrvatsku', rekao je Rakitić i otkrio koji mu je trenutak s reprezentacijom najdraži:

'Svaki dan je bio poseban, svaki dan je bio nešto drugo', zaključio je donedavni, a možda i budući hrvatski reprezentativac.