TO JE NOGOMET

Ivan Rakitić ostao bez novog trofeja u karijeri; hrvatski veznjak za neuspjeh Seville istaknuo jednog čovjeka

25.09.2020 u 09:03

Bionic
Reading

Nogometaši Bayerna po drugi puta u povijesti su pobjednici UEFA Superkupa svladavši u finalu u Budimpešti Sevillu nakon produžetka 2:1, a susret je prokomentirao Ivan Rakitić koji je igrao za španjolsku momčad do 56. minute

Bayern i Sevilla su na Puskas Areni u Budimpešti odigrali 45. izdanje UEFA-ina Superkupa, a UEFA je dopustila po prvi puta od početka pandemije nazočnost gledatelja, pa je ispunjena dopuštena trećina kapaciteta stadiona.

Pobjednik Europske lige Sevilla se pokazala kao vrlo tvrd orah za Bayern, koji je u Budimpeštu došao na krilima impresivne 8:0 pobjede nad Schalkeom u Bundesligi.

Za Bayern su zabili Leon Goretzka (34) i Javi Martinez (104), a za Sevillu Lucas Ocampos iz penala kojeg je izborio naš Rakitić.

'Kao prvo, čestitke Bayernu. Razočarani smo, ali takavo je nogomet. Vidjeli smo koliko je Neuer bitan za Bayern. Imali smo dvije velike prilike za vodstvo, ali on ih je zaustavio', istaknuo je Rakitić njemačkog vratara kao 'krivca' pa dodao:

  • +13
Bayern - Sevilla Izvor: EPA / Autor: Laszlo Szirtesi / POOL

'Poklonili smo im glup korner i zabili su iz njega. Bez obzira na sve, možemo biti ponosni na to kako smo odigrali protiv najbolje momčadi u Europi.'

Inače, Rakitić se prije par dana oprostio od hrvatske reprezentacije...