ovo im nije trebalo

Inter se s par riječi oprostio od Marcela Brozovića i razbjesnio navijače, a onda se javio on...

04.07.2023 u 19:27

Bionic
Reading

Marcelo Brozović (30) i službeno je napustio milanski Inter te za 18 milijuna eura odštete karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, u redovima momčadi Al Nassr. A klub se od Brozovića oprostio tek kratkom objavom na društvenim mrežama i zbog toga izazvao lavinu reakcija navijača

Inter je na društvenim mrežama objavio Brozovićevu fotografiju uz poruku 'Doviđenja, Brozo'. U statusu objave stoji tek 'suha' statistika kojom podsjećaju da je Marcelo Brozović u dresu Intera odigrao 330 utakmica, zabio 31 gol te osvojio pet trofeja, njegovih osam godina u klubu opisali su tek kao 'dugu avanturu'.

U samo par sati ova je objava sakupila 200.000 reakcija navijača koji su ljutito reagirali jer se klub na tako 'sirov' način oprostio od nogometaša koji je osam godina bio jedan od glavnih nositelja igre te kapetan!

Nižu se komentari bijesnih navijača koji jednostavno ne mogu shvatiti ovakav odnos prema Marcelu Brozoviću, redaju se uvrede prema klubu i čelnicima, podsjećaju što je sve Marcelo dao klubu u proteklih osam godina.

A onda, među svim tim komentarima se ukazao i sam Brozo. Nije mu vrag dao mira te je i on odlučio reagirati.

'Veliki pozdrav, prelijepa je slika', napisao je Marcelo u komentaru s emotikonom koji plače od smijeha.