NAPOKON!

Gotovo je! Brozović obavio liječnički, zna se koliko tko dobiva i tko je spasio posao

02.07.2023 u 09:01

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 30-godišnji Marcelo Brozović, prema posljednjim informacijama objavljenim u subotu navečer, postao je igrač Al Nassra

Naime, Fabrizio Romano, koji je još prošlog vikenda najavio ovakav rasplet, ali tijekom tjedna pisao o komplikacijama među 'pregovaračima', objavio je u subotu kako je Marcelo Brozović u petak obavio liječnički pregled, te je spreman potpisati ugovor sa saudijskim Al Nassrom.

Prema njegovim informacijama, Inter će dobiti pet milijuna eura manje nego se prvo pisalo, odnosno umjesto 23, taj će iznos sada biti pet milijuna eura.

Također, i Brozovićeva plaća bit će nešto manja od najavljivanih 100 milijuna eura za tri sezone. On bi godišnje trebao imati oko 26 milijuna eura.

Na potezu su odvjetnici, još samo da pripreme ugovor za potpis.

U svakom slučaju, svi će biti zadovoljni, a ova trakavica i napokon gotova.

S time da je La Gazzetta dello Sport otkrila i tko je najzaslužniji za oavakav rasplet.

'Otac i sin Brozović izveli su blitzkrieg u Parizu. Igračev otac Ivan uzeo je nove agente, Francuze, koji su zato tamo organizirali liječnički pregled i završne pregovore. Očito su Brozovići otkazali dosadašnjim Marcelovim zastupnicima, onima koji su dogovorili produljenje ugovora s Interom prije godinu dana. S novom ekipom pregovarača sve je išlo ekspresno. Nakon što je prošao liječnički, Epic Brozo i njegov otac sve su s novim poslodavcima dogovorili u luksuznom hotelu Shangri La', piše talijanski medij.