'WALK-OFF' STIL

Hunt nokautirao Mira pa prozvao Stipu Miočića

21.03.2016 u 21:41

Bionic
Reading

'Walk-off' nokauti dio su rutine kad pričamo o Marku Huntu. Popularni Novozelanđanin je u meču s Frankom Mirom još jednom podsjetio kako još uvijek pripada samom vrhu teške kategorije

Nakon uvodnih minuta glavne borbe eventa u Brisbaneu, Hunt je uspješno plasirao desnicu, zaključio kako je Mir 'gotov' te u svom stilu prošetao i upisao 12. profesionalnu MMA probjedu.

Iako će nekima izgledati kako je sudac prerano zaustavio meč, 'Super Samoanu' je jedan pogled na bivšeg prvaka bio dovoljan kako bi zaključio da je borba gotova.

'Kad sam pogledao Franka, zaključio sam da je još uvijek na nekom drugom mjestu. Njegovo lice je bilo…on nije bio tamo, tako da sam odšetao. Nije bio prisutan, bio je na drugom mjestu', izjavio je Hunt.

Iako je svoju priliku propustio u dvobojima s Fabricijom Werdumom i Stipom Miočićem, Hunt vjeruje kako s dvije uvjerljive pobjede u nizu ponovno zaslužuje susrete s borcima iz samog vrha kategorije.

'Borio bih se s bilo kim iz vrha. Mogao bih se revanširati bilo kojem od tih boraca. ‘JDS-u’, Stipi, liku s pojasom… Frabriciju. Nikad nisam izgubio u revanšu, tako da bih želio odraditi jedan s nekim od njih', zaključio je Hunt na konferenciji za medije u Brisbaneu.