Logo (1)

ep u rukometu

Hrvatski rukometaši stigli u Graz; kapetan Duvnjak upozorava suigrače: Prošle godine smo imali jako neugodno iskustvo...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 08.01.2020 18:08
  • Objavljeno 08.01.2020 u 18:08
Bionic
Reading

Hrvatska muška seniorska reprezentacija doputovala je u Graz, gdje je od 9. siječnja očekuje nastup na Europskom prvenstvu. Prva utakmica na rasporedu je u četvrtak u 20:30 sati protiv Crne Gore, a u skupini A još ćemo igrati s Bjelorusijom (11. siječnja) i Srbijom (13. siječnja)

'Crna Gora je odlična ekipa, pobijedili su Dansku, svjetskog prvaka, u Crnoj Gori. Igraju jako agresivnu obranu, tako da ćemo morati biti jako koncentrirani', kazao je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak i upozorio svoje suigrače na 'malu neugodnost' od prije 12 mjeseci na SP-u:

'Prošle godine smo imali jako neugodno iskustvo s Brazilom, i to nam treba biti opomena...'

Željko Musa je stup obrane naše reprezentacije...

'Oni igraju agresivnu obranu, pogledali smo nekoliko videa, vidjeli koje su im prednosti, a koje mane. Imaju odlične šutere, morat ćemo obratiti pažnju na to i pomoći našim golmanima da što lakše brane i da imamo što više laganih golova iz kontre i polukontre', poručio je Musa, a David Mandić je zaključio:

  • +10
Rukomet, Croatia kup 2020, Hrvatska - Katar Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

'Večeras imamo trening i sastanak, trening će biti taktički u smislu da se pripremimo za Crnu Goru. I sutra naravno pobijediti, izaći krvavih koljena.'

Hrvatska i Crna Gora igraju u 20.30 sati, a u prvom susretu iz naše skupine u 18:15 sastaju se Bjelorusija i Srbija.