što mu je to trebalo?

Rasistički ispad ljutitog Line Červara; pozvao je minutu odmora pa vrijeđao protivničke igrače

05.01.2020 u 19:46

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija osvojila je Croatia Cup u Poreču pobjedom protiv Katara 33:28, no utakmicu je obilježio rasistički ispad našeg izbornika Line Červara na jednoj od minuta odmora...

Igrala se 19. minuta utakmice između Hrvatske i Katara na Croatia Cupu u Poreču, rezultat je bio 9:9 i uslijedila je minuta odmora. Hrvatski izbornik Lino Červar nije imao razloga za zadovoljstvo, igra njegovih izabranika ponovno je 'škripala', obrana je puštala na sve strane, nije to djelovalo nimalo dobro.

Bio je Lino ljutit, jako ljutit, okupio je igrače oko sebe i potom je uslijedilo ono što od njega nitko nije očekivao. Što mu je to uopće trebalo, takav bespotrebni rasistički ispad!

'Prestanimo igrati rukomet seljački. Oni crnci igraju pametnije od nas! Što prodajete loptu, koji ku**c?!', derao se nervozni Lino Červar na početku minute odmora. Igrači su samo slušali, nitko nije reagirao...

>> OVDJE POGLEDAJTE VIDEO ISPADA LINE ČERVARA

Pitanje je samo što je to Lini trebalo, barem se on znao kontrolirati. Ali ovakav ispad u prijateljskoj pripremnoj utakmici... Sasvim nepotrebno i za svaku osudu. I da, Hrvatska je pobijedila, bilo je 33:28 na kraju. Ali ovaj rasistički ispad našeg izbornika ostavlja gorak okus.

  • +10
Rukomet, Croatia kup 2020, Hrvatska - Katar Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL