čeka se ljeto

Hrvatski menadžer koji zastupa veliku zvijezdu Manchester Cityja otrkio kako je na pomolu veliki transfer: 'Nije tajna da ga žele velikani'

17.04.2020 u 08:08

Bionic
Reading

Leroy Sane napušta Manchester City i odlazi u neki od europskih velikana. Za sada je najbliži njegovom dovođenju Bayern

Nogomet je gotovo u cijelom svijetu na čekanju zbog pandemije koronavirusa, ali to ne znači da klubovi ne rade na slaganju svojih momčadi za iduću sezonu. I ovoga ljeta nas čeka puno zanimljivih dolazaka i odlazaka, a upravo je Bild donio jednu priču o odlasku.

Prema pisanju tog lista 24-godišnji Leroy Sane će ovoga ljeta definitivno napustiti Manchester City. Njega već neko vrijeme traži Bayern koji je spreman dobro platiti. Dapače, Nijemci su već sve bili dogovorili sa Cityjem prošlog ljeta, ali Sane je potrgao križni ligament taman prije no što je uspio ostvariti ovaj transfer.

Sada bi sve moglo ipak završiti dobro za sve uključene. Hrvatski menadžer koji ga zastupa, Damir Smoljan, je za Bild potvrdio da Sane odlazi iz Cityja.

'Obavili smo razgovor s Manchester Cityjem oko toga kako bi moglo izgledati iduće poglavlje u Saneovoj karijeri. Nije tajna da ga želi Bayer, ali ima još nekoliko vrhunskih klubova koji su nas kontaktirali', rekao je Smoljan pa dodao:

'Bayern je svakako jedini klub u Njemačkoj za koji bi mogao igrati u ovoj fazi karijere zato što samo tamo vidi da ima sve što je potrebno za njegov veliki cilj, osvajanje Lige prvaka', objasnio je Smoljan.

Sane za tri mjeseca ulazi u zadnju godinu ugovora sa Cityjem, a novi ne želi potpisati pa je rastanak ovoga ljeta itekako logičan.