hezonja odlučio

Hrvat šokirao navijače Reala; za 12 milijuna eura vraća se u Barcelonu

14.06.2024 u 15:10

Bionic
Reading

Španjolski mediji tvrde kako je hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja (29) napustio madridski Real te će karijeru nastaviti u redovima najvećeg protivnika Barcelone

U Madridu je zavladao šok i nevjerica. Španjolski mediji tvrde kako je Mario Hezonja (29) napustio Real i potpisao četverogodišnji ugovor s Barcelonom!

Pregovori Reala i našeg reprezentativca navodno su neslavno propali, pa je priliku odmah iskoristila Barcelona! Hezonja bi se tako trebao vratiti u Barcu za koju je igrao od 2012. do 2015. godine nakon čega je karijeru nastavio u NBA ligi.

Španjolski mediji tvrde kako je Hezonja s Barcelonom potpisao ugovor na četiri godine vrijedan čak 12 milijuna eura, a time je postao jedan od najplaćenijih košarkaša u Europi.

Dobro informirana Marca tvrdi kako posao između Hezonje i Barcelone ipak nije gotov. Naime, Real još uvijek ima način da zadrži našeg reprezentativca jer u ugovoru stoji klauzula da Madriđani imaju pravo izjednačiti svaku ponudu koju Hezonja dobije od nekog kluba.

Računica je jasna, ako Real želi zadržati Hezonju i spriječiti njegov odlazak u Barcelonu mora 'stvoriti' 12 milijuna eura za novi ugovor na sljedeće četiri sezone.