psk_2

ne žele riskirati

Španjolci na Hrvatsku značajno oslabljeni; ostali su bez jednog od najvažnijih igrača

Bionic
Reading

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis de la Fuente potvrdio je da bi standardni stoper Aymeric Laporte zbog ozljede mogao propustiti subotnju utakmicu s Hrvatskom na Europskom prvenstvu (18 sati, Berlin)

'Vidjet ćemo kako će izdržati trening u petak. Nećemo riskirati s njim jer ovdje namjeravamo biti sve do 15. srpnja. Uvidimo li da postoji minimalni rizik nećemo ga koristiti', izjavio je De la Fuente za španjolsku postaju Radio Marca.

Raspored i rezultate pratite OVDJE

Aymeric Laporte (30) standardni stoper španjolske reprezentacije i jedan o stupova obrane 'furije' nije u četvrtak trenirao sa suigračima zbog bolova u mišiću. Sa strane je vježbao individualno po posebnom programu.

Španjolska i Hrvatska će u subotu (18 sati, Berlin) igrati prvu utakmicu Europskog prvenstva.

Očekuje se da umjesto povrijeđenog Laportea u zadnjoj liniji zaigra Nacho Fernandez iz Real Madrida.

Uz Španjolsku i Hrvatsku u skupini B su Italija i Albanija.

'To je možda najjača skupina na prvenstvu, ali mi smo spremni. Neka oni također budi zabrinuti zbog nas', izjavio je De la Fuente.

Napomenuo je da su među nacionalnim momčadima male razlike jer u svakoj ima odličnih igrača. Smatra da je Španjolska među pet favorita za osvajanje pehara.

'Među najjačima na prvenstvu su Engleska, Njemačka, Francuska, Portugal i Španjolska', zaključio je španjolski izbornik.

Atmosferu među navijačima dan uoči utakmice Hrvatska - Španjolska pogledajte u VIDEU tportala iz Berlina:

Atmosferu među navijačima dan uoči utakmice Hrvatska - Španjolska pogledajte u VIDEU tportala iz Berlina: Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr
Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal