psk_2

navijačko ludilo počinje

HNS objavio važne vijesti za hrvatske navijače uoči utakmice protiv Španjolske

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 14.06.2024 15:14
  • Objavljeno 14.06.2024 u 13:27
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak je otputovala iz svoje baze u Neuruppinu prema Berlinu gdje će sutra od 18 sati otvoriti Europsko prvenstvo utakmicom protiv Španjolske. HNS je zato objavio važne vijesti za sve hrvatske navijače uoči sutrašnje utakmice

Hrvatski navijači već su se počeli okupljati u Berlinu, a vrhunac će biti sutra na dan utakmice protiv Španjolaca. Zato je HNS uputio poziv svim navijačima koji stižu u Berlin, s ulaznicama za utakmicu ili bez njih.

Raspored i rezultate pratite OVDJE

'Dođite u subotu od 12 sati na okupljanje hrvatskih navijača na Breitscheidplatz u Berlinu!', objavio he HNS uz napomenu:

'Dostupni hrana i piće, glazba i zabava!

Breitscheidplatz se nalazi na osam kilometara udaljenosti od Olimpijskog stadiona Najjednostavniji način za dolazak hrvatskih navijača na stadion je podzemna željeznica (izravna linija U2, Zoologischer Garten -> Olympiastadion), a moguće je na stadion doći i S-Bahnom.

Navijačima s ulaznicom organizatori #EURO2024 preporučuju polazak prema stadionu najkasnije u 14 sati.

Pozivamo sve hrvatske navijače koji nemaju ulaznicu da ne kreću prema stadionu jer je stadion udaljen od centra, a u okruženju stadiona nema pozicija za gledanje utakmica. Stoga se navijačima bez ulaznice preporučuje da nakon odlaska s Breitscheidplatza utakmicu gledaju u fan zoni kod Brandenburških vrata.

Atmosferu među navijačima dan uoči utakmice Hrvatska - Španjolska pogledajte u VIDEU tportala iz Berlina:

Atmosferu među navijačima dan uoči utakmice Hrvatska - Španjolska pogledajte u VIDEU tportala iz Berlina: Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr
Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal