GOST SPORTA NEDJELJOM

Halilhodžić otkrio da su ga zvali u Dinamo te kako bi Modri mogli ostati bez titule

23.02.2024 u 11:28

Bionic
Reading

Legendarni bosansko-hercegovački nogometni trener, Vahid Halilhodžić, koji je tijekom bogate karijere sjedio i na klupi zagrebačkog Dinama, gost je ovotjednog izdanja emisije Sport nedjeljom

Vahid Halilhodžić, koji je u karijeri vodio i četiri reprezentacije, te ih sve odveo na svjetska prvenstva, ali samo je s Alžirom na njemu i igrao, sada je u fazi odmaranja. Nakon što su ga 'udaljili' s klupe Maroka uoči SP-a 2022. godine u Katru, još se oporavlja od tog šoka, a u svom dubrovačkom okruženju ugostio je ekipu emisije Sport nedjeljom, koja će se prikazati 25. veljače u 10.55 sati u programu MAXSporta 1 (MAXtv).

Govorio je popularni Vaha o brojnim temama, priznao da je bio i kandidat za klupu hrvatske reprezentacije, ali i otkrio kako su ga u nekoliko navrata zvali da se vrati u Maksimirsku 128.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Došao je poziv već nekoliko puta. U zadnje vrijeme? Neću odgovoriti na to pitanje, jer ja sve pratim sa strane. Međutim, ja ne volim te populističke priče. Tako su me zvali i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali sam im rekao - želim 'ovo'. No, što se Dinama tiče zasad, nažalost - moj bi odgovor bio ne!', rekao je Halilhodžić.

Halilhodžić o pozivima iz Dinama Izvor: Društvene mreže / Autor: Sport nedjeljom

Komentirao je Vaha i rasplet u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi.

'Nisam neki veliki stručnjak, ali za mene je prvenstvo jako zanimljivo. Tri kluba se bore za prvo mjesto, a Dinamo je u velikoj opasnosti da nakon toliko godina dominacije prepusti mjesto nekom drugom klubu. Možda se to neće već sada dogoditi ali ova godina će biti veliki ispit za Dinamo. Posebno zbog situacija koje se događaju van terena. Hajduk i Rijeka su veliki aspiranti da na kraju završe kao prvaci'.

Halilhodžić o raspletu SuperSport HNL-a Izvor: Društvene mreže / Autor: Sport nedjeljom

Osvrnuo se Halilhodžić i na suradnju sa Zdravkom Mamićem. Jer svi znamo da je Vaha razočaran napustio Maksimir.

'Ja sa Zdravkom nikad nisam imao problema. Apsolutno nikakvog. Sve do te zadnje utakmice. Iako je sada moderno prozivati'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Sport nedjeljom