POLJUD SE ZAGRIJAVA

Hajdukova priprema za belgijsko ignoriranje

30.09.2010 u 09:53

Bionic
Reading

Pred Hajdukom je domaći ogled Europske lige, pa u Splitu vlada neopisiva euforija i već se danima traži karta više za utakmicu s Anderlechtom. Dok među navijačima vlada nogometna groznica, dotle 'bili' pod budnim okom trenera Poklepovića planiraju posljednje taktičke poteze

Lijep i sunčan dan osvanuo je u Splitu, a suncem okupani Poljud spreman je za večerašnji ogled Hajduka i Anderlechta. Ulaznice su gotovo rasprodane, a ono malo što ih je ostalo naći će svoje vlasnike u popodnevnim satima i sasvim je sigurno da će Poljud i večeras svjedočiti vrhunskoj predstavi.

'Mi smo plasmanom u Europsku ligu napravili čudo, a sada pred našim gledateljima, u još jednoj veličanstvenoj atmosferi, želimo napraviti novo čudo', rekao je Špaco Poklepović dan prije utakmice.

U Hajdukovoj svlačionici stoluje sjajna atmosfera, igrači se redom nadaju da će pružiti svoj maksimum i pobijediti velikog suparnika.

'Kada ćemo ako nećemo sada, naša prilika za prolazak dalje su domaće utakmice protiv Anderlechta i AEK-a', kaže Mario Brkljača, a njegov imenjak Maloča dodaje:

'Čeka nas ozbiljan zadatak, pogotovo nas u obrani, jer je Anderlechtov napad bolji dio momčadi, sastavljen redom od vrhunskih individualaca.'

Špaco se nije naljutio na ignoriranje belgijskih reportera koji se nisu pojavili na konferenciji za novinare te nisu pokazali interes za Poklepovićevo viđenje večerašnjeg ogleda. Premda to nije rekao, nego je tek pomirljivo kazao da to govori o njihovoj profesionalnosti, trener Hajduka se sigurno nada da će im biti puno zanimljiviji večeras nakon utakmice.