splićani nisu izdržali

Hajduk na svom Facebooku nije čestitao Dinamu, nego – sucima!

23.05.2018 u 22:46

Bionic
Reading

Na svojoj službenoj Facebook stranici Hajduk je poslao ironičnu čestitku Mariju Zebecu i njegovim pomoćnicima nakon što su nekoliko spornih situacija presudili u Dinamovu korist u finalu Kupa ove srijede...

U Splitu su iznimno ogorčeni suđenjem, do te mjere da se Hajduk poslužio svojim službenim Facebook profilom kako bi se obračunao sa Zebecom i njegovim pomoćnicima koji nisu dosudili kazneni udarac u 29. minuti nakon što je srušen Gyurcso, a napravili su još nekoliko pogrešaka na njihovu štetu.

  • +21
Hrvatski kup, finale: Dinamo - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Čestitamo,' stoji u objavi uz fotografiju sudačke postave s velikog finala, što jasno govori koliko su bijesni u klubu nakon još jednog bolnog poraza od Dinama.

Nije običaj da klubovi na takav način koriste društvene mreže, ali Hajduk nije izdržao. Njegov trener Željko Kopić također je na suptilan način uputio kritiku sucima finala, a ni igrači nisu bili oduševljeni.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

'Igrali smo protiv Dinama i protiv suca,' prenosi Goal.com izjavu Saida nakon susreta.

Hajduk čeka na trofej od 2013. godine, a ostaje dojam da su ovosezonski 'modri' bili zreli pokleknuti barem u jednom od dva domaća natjecanja pa Splićani mogu žaliti...