žestoka kritika

Trener Hajduka spustio sa stilom sucima nakon kontroverzne odluke u finalu Kupa!

23.05.2018 u 21:55

Bionic
Reading

Željko Kopić smatra da sporne situacije u dvoboju Hajduka i Dinama u Vinkovcima zapravo i nisu bile dvojbene, uputivši suptilnu kritiku Mariju Zebecu i njegovim pomoćnicima...

Nažalost, sudačke procjene ponovo su se našle u središtu zanimanja javnosti nakon dvoboja finala Kupa između Dinama i Hajduka ove srijede u Vinkovcima.

  • +21
Hrvatski kup, finale: Dinamo - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Sporna situacija u 29. minuti kada je Stojanović startao na Gyurcsa, a Zebec pokazao Mađaru žuti karton najviše je naljutila splitske navijače, a Mateo Beusan za HRT je ustvrdio kako je Hajduk u toj situaciji jako oštećen.

Dogodilo se to kod rezultata 0:0 i susret je mogao krenuti u drugom smjeru, da bi kasnije Gavranović iskoristio pogrešku Savvasa i donio Dinamu dvostruku krunu. Trener Hajduka nije bio previše nezadovoljan igrom svoje momčadi.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

'Odigrali smo pravu hajdučku utakmicu, ali nismo uspjeli zabiti iz mnogo prilika koje smo stvorili. Svi igrači su dali sve od sebe, a presudila je jedna situacija, to je nogomet, greške se događaju,' zaključio je Željko Kopić, a na pitanje o spornoj situaciji dao je znakovit odgovor:

'Nisam siguran da su te sporne situacije bile dvojbene. Ali u to ne ulazim, svatko radi svoj posao najbolje što može.'

Zebec je sudio i posljednji derbi u Splitu između Dinama i Hajduka nakon kojeg nije bilo prigovora na suđenje. U Vinkovcima nije uspio proći nezamijećen na terenu...