Vjeruje u pozitivan ishod

Goropadni Francis Ngannou najavio pobjedu protiv Stipe Miočića, a otkrio je i kada bi se ova spektakularna borba trebala održati

04.10.2020 u 10:50

Bionic
Reading

Francis Ngannou smatra da zna što je potrebno za pozitivan ishod protiv Stipe Miočića, a predložio je i datum borbe

Stipe Miočić je pobijedio Daniela Cormiera i tako potvrdio da je jedan od najboljih teškaša u povijesti i obranio naslov prvaka. Cormier se umirovio, a Stipu čekaju novi izazovi. Amerikanac hrvatskih korijena borit će se s Francisom Ngannouom koji je u odličnoj formi.

Kamerunac je upisao četiri pobjede u nizu, a najduži meč je bio ona protiv Brazilca Juniora Dos Santosa kojeg je Ngannou nokautirao za samo minutu i 11 sekundi. Sjajnim je borbama Ngannou zaslužio šansu da se još jednom bori protiv Miočića.

Prvi puta su se borili u Bostonu prije dvije godine, a Stipe je tada dominirao od prve do zadnje minute iako je Ngannou bio u ulozi favorita. Na kraju je Miočić slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Kamerunac sada tvrdi kako će biti spremniji nego tada i slaviti protiv Stipe.

'Radio sam jako naporno od tada. Imat ću i bolji trening kamp prije meča i sigurno mi se to neće opet dogoditi. Kada sam ponovno gledao svoju borbu s Miočićem sam vidio da sam imao brojne prilike koje sam mogao iskoristiti da sam bio bolje pripremljen', rekao je Ngannou za YouTube kanal The Schmo.

Ngannou je otkrio i kada bi se nova borba mogla održati.

'Sve naravno ovisi o UFC-u, ali ja sam tražio 12. prosinca što je zadnji PPV godine. Do tada ima više od dva mjeseca, ali očekujem da će taj datum biti prihvaćen', poručuje Ngannou.