PRIJATELJSKI DVOBOJ

Francuzi nadigrali Talijane te tako najavili velike stvari na SP-u u Rusiji

01.06.2018 u 23:19

Bionic
Reading

U najatraktivnijem prijateljskom susretu igranom u petak u Nici Francuska je svladala Italiju 3:1

Dok talijanski reprezentativci neće igrati na Svjetskom prvenstvu, Francuzi su se kvalificirali na najveće nogometno natjecanje pa je ova pripremna utakmica njima imala veće značenje, što se i vidjelo od početka.

Više lopte u nogama te pritisak u ranim minutama rezultirao je pogotkom odabranika izbornika Didiera Deschampsa kada je nakon odbijanca loptu u mrežu zakucao Samuel Umtiti, piše goal.hr.

Pritisak na gol Talijana gomilao se iz minute u minutu, pa je tako N'Golo Kante pogodio stativu, mreži je zaprijetio i Kylian Mbappe, a u 29. minuti Antoine Griezmann je realizirao jedanaesterac nakon prekršaja Rolanda Mandragore.

U 36. minuti Mario Balotelli je izveo slobodan udarac kojeg je Hugo Lloris obranio, a Leonardo Bonucci je iz odbijanca smanjio razliku na 2:1, a s tim rezultatom se otišlo i na poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme započelo je eksplozivno. Nakon Bonuccijevog udarca glavom kojeg je obrani Lloris, Moussa Dembele povukao je kontru i pogodio gredu.

U 63. minuti Dembele je povećao prednost na 3:1, a iako je bilo prilika za obje momčadi, rezultat se nije mijenjao do kraja.