OGROMNA LOVA

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić 'orlovima' obećao rekordan iznos za titulu svjetskog prvaka koji je zaprepastio sve!

01.06.2018 u 17:53

Bionic
Reading

Srpski predsjednik Srbije Aleksandar Vučić osigurao je rekordne nagrade za srpsku nogometnu reprezentaciju Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji

On je obećao da će nogometašima i stručnom stožeru dati 10 milijuna eura ukoliko osvoje naslov svjetskog prvaka.

Vučić je u Beogradu upriličio prijem za nogometaše, kojima je obećao i pet milijuna eura za plasman u finale, te pola milijuna eura ukoliko Srbija prođe skupinu u kojoj su još Brazil, Švicarska i Kostarika.

  • +3
Kvalifikacije za SP 2018., Srbija - Guzija Izvor: Reuters / Autor: MARKO DJURICA

'Ne mislim da je to za vas presudan novac, mnogi od vas su mnogo više zaradili u životu, ali smo htjeli da vam pokažemo koliko je važno za cijelu našu zemlju da je predstavljate na najbolji način, da se borite za crveno-plavo-bijelu boju i himnu i svakog građanina. Mi ćemo odavde sa strepnjom ali i nadam se uz mnogo radosti, pratiti svaku utakmicu', kazao je Vučić, koji je dodao kako očekuje dobre vijesti iz Rusije jer 'su nogometaši dobri momci iz dobrih obitelji'.

Srpski predsjednik je napomenuo da je prije Olimpijskih igara u Riju prognozirao da će Srbija osvojiti osam medalja, što se i ostvarilo, a sada misli da će srpski nogometaši otići puno dalje nego što im mnogi prognoziraju.

'A pritom se podrazumijeva uvjerljiva pobjeda nad Švicarskom', kazao je Vučić, koji je dobio na poklon loptu i dres sa potpisima svih reprezentativaca.

  • +14
Kvalifikacije za SP 2018., Austrija - Srbija Izvor: Reuters / Autor: LEONHARD FOEGER