jedan od junaka...

[FOTO] Nakon sjajne asistencije za pobjedu Dinama, Luka Ivanušec odgovorio što mu je najviše smetalo u Varšavi

11.08.2021 u 00:00

Bionic
Reading

Dinamo je uz puno borbe i htijenja pobijedio varšavsku Legiju 1:0 u uzvratnoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka te ukupnom pobjedom 2:1 stigao do posljednje prepreke, prije ulaska u najelitnije nogometno klupsko natjecanje. Suparnik Modrima u play-offu bit će moldavski Sheriff

Baš kao što se i očekivalo, Dinamo je imao težak posao u Varšavi. No, odličnim prvim poluvremenom, Modri su stekli prednost od jednog gola, koju su uspjeli sačuvati do kraja ogleda te s ukupnih 2:1 preskočiti Legiju.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Jedinom golu na utakmici, a kojeg je postigao Bartol Franjić u 20. minuti, prethodila je briljantna akcija u kojoj su sudjelovali Majer i Ivanušec.

'Teška utakmica. Znali smo da će oni imati ovakvu podršku i mogu samo čestitati svojoj ekipi na borbenosti i trudu. Mislim da smo zasluženo prošli. Primio sam loptu, odigrao Majera, on mi je vratio, prošao sam dvojicu i vidio sam Bartola i podvalio mu lijevom nogom, a on je fantastično to zabio. Bilo je teško komunicirati u ovakvom ambijentu, dosta smo se teško čuli, navijači su baš bili glasni, ali eto, na kraju je bitna samo pobjeda, presretan je nakon utakmice bio Luka Ivanušec.

Naravno, sada se svi okreću sljedećem suparniku, moldavskom Sheriffu, iako se nagađalo kako bi Modri u play-offu mogli na beogradsku Crvenu zvezdu.

'Nismo se opterećivali mogućim susretom sa Zvezdom. Mislili smo samo na Legiju, sad znamo da je to Šerif i idemo se spremiti', tek je kratko dodao Ivanušec.

  • +30
Legia Varšava - NK Dinamo; 3. pretkolo Lige prvaka, 10.8.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL