gol zlata vrijedan

Oglasio se i strijelac pobjedničkog gola; evo kako je Dinamov junak Bartol Franjić doživio ovu veliku pobjedu

10.08.2021 u 23:59

Bionic
Reading

Dinamo je slavio 1:0 u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka na gostovanju kod varšavske Legije. Strijelac pobjedničkog gola vrijednog plasmana u play-off Lige prvaka bio je Bartol Franjić u 20. minuti utakmice

Realno, nije Bartol Franjić (21) prvi izbor za golgetera Dinama, ali kad nema nitko drugi, on će! I tako je bilo u Varšavi, u 20. minuti uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka.

Luka Ivanušec fantastično je odradio svoj dio posla i asistirao za Franića koji je stigao iz pozadine, zaobišao Juranovića i zabio pored nemoćnog Boruca. Gol vrijedan play-offa Lige prvaka!

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Na kojoj god da sam poziciji, uvijek ću dati maksimum, a danas sam imao sreće da sam zabio gol s te defenzivnije pozicije. Prošli smo dalje, nema veće sreće od toga', kazao je presretni strijelac i nastavio:

'Plaćam ručak Ivanušecu? Ma naravno, on je odigrao tu glavnu ulogu, dobro mi je to dodao, na meni je to bilo da pogodim.'

  • +30
Legia Varšava - NK Dinamo; 3. pretkolo Lige prvaka, 10.8.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Trener Dinama Damir Krznar Franjića je na poluvremenu s lijevog bočnog prebacio u vezu...

'Teško se u utakmici prešaltati s jedne pozicije na drugu, ali to je nogomet, moraš biti unutra svih 90 minuta i na kraju se to isplatilo. Ovo je nogomet. Nakon dugo vremena, pred 30 tisuća ljudi... To smo čekali dugo vremena! Mislim da nam je prednost protiv Sheriffa to što igramo prvu u gostima i nadam se da će kod kuće biti puno navijača i da ćemo otići u Ligu prvaka', zaključio je Bartol Franjić.

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl