LOV NA TRI BODA

Evo kako i gdje gledati Dinamo protiv PSV-a; Po pobjedu!

07.11.2013 u 09:33

Bionic
Reading

Dinamo u četvrtak od 19 sati (MAXtv, Arenasport 1) lovi posljednji vlak za europsko proljeće. Modri u gostima kod nizozemskog PSV-a u sklopu 4. kola Europske lige traže pobjedu i tri boda s kojima bi se vratili u utrku za drugo mjesto u skupini

Najiskusniji nogometaš Dinama i kapetan kluba iz Maksimira Joe Šimunić prepun optimizma krenuo je sa suigračima i stručnim stižerom u Eindhoven gdje ih čeka utakmica protiv PSV-a.

'Mi želimo pobijediti, to nam je jedina šansa koja je ostala, želimo li prezimiti u Europi. Moramo igrati na sva tri boda. Nije bitno kako, s lijepom ili lošom igrom. Bitna su ta tri boda', kazao je Šimunić dodavši:

Kako i gdje gledati Europsku ligu

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Europske lige možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.


'Možete očekivati da ćemo dati sve od sebe i da ćemo učiniti sve da uzmemo ta tri boda'.

Joe je komentirao i momčad PSV-a.

'Oni su, koliko sam vidio, u velikoj krizi. I mi smo bili u krizi, možda i još uvijek jesmo. Ali gledamo samo na sebe i svoju igru. Ako odigramo ono što možemo imamo dobra šanse da osvojimo tri boda'.

Utakmicu možete gledati putem MAXtv-a na kanalu Arenasport 1 (dio BASIC paketa) ili putem pay per view online servisa Match.tportal.hr.

Čitatelji tportala moći će uz tekstulani LIVE prijenos tijekom utakmice vidjeti najznačajnije prigode i eventualne golove.. Više na našem vuideo kanalu pronađite OVDJE

Dinamo Zagreb - PSV 0:0 (sažetak)