MAKSIMIR - 20 SATI

Evo gdje možete gledati Dinamo i Goricu; gosti ne skrivaju da imaju plan šokirati prvaka

02.08.2019 u 09:29

Bionic
Reading

U prvoj utakmici trećeg kola Hrvatski Telekom Prve lige, u petak na Maksimiru Dinamo dočekuje Goricu (20 sati, Arenasport 3, MAXtv)

Dinamo je u tjednu uspješno apsolvirao i uzvratni susret protiv Saburtala te s ukupnih 5-0 prošao u naredno pretkolo gdje ga već u utorak čeka prvi susret protiv Ferencvarosa.

Danas je za očekivati sličan pristup kao i prošli puta između europskih utakmica kada je trener Nenad Bjelica u prvenstvu odmarao veći broj igrača.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Emisiju 'Prva liga' možete gledati odmah nakon završetka posljednje utakmice kola. Više informacija OVDJE

U prvenstvu su 'modri' startali s dvije uvjerljive pobjede od po 3:0, a u pet službenih utakmica dosada imaju isto toliko pobjeda uz gol razliku od 12-0.

'Nadam se da će moji igrači imati snage suprotstaviti se tako ozbiljnoj momčadi. Strašno su dobri u tranziciji, imaju igrače koji svojom kvalitetom mogu riješiti utakmicu. Konkretno mislim na Lovrića, Zwolinskog, Ndiayea i Miyu', komentirao je suparnika trener Dinama, a prenosi dvoznak.com.

  • +5
HT Prva liga, 34. kolo: Dinamo - Gorica Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Odličan je nastup u drugom kolu iza Gorice koja je tada s 3:1 pobijedila ekipu Osijeka. Treba napomenuti da je protivnik zbog europskih ispita odmarao čitavu startnu postavu, ali to ne umanjuje kvalitetu izvedbe Goričana. Neuhvatljivi su za Osijek tako bili Miya i Ndiaye koji je poentirao dvaput.

Dinamo je jedini klub protiv kojeg je Gorica prošle sezone izgubila sve četiri utakmice, ali prema prikazanom na terenu nisu bili daleko da otkinu i koji bod.

'Mi smo, po mojem mišljenju, u tri od četiri susreta protiv Dinama bili ravnopravni, samo smo u porazu 1:3 bili nadigrani. Imam plan, imam dobar plan da iznenadimo na Maksimiru, ako suparnik ne odigra na uobičajenom nivou', rekao je trener gostiju Sergej Jakirović.

On će danas na raspologanju imati sve igrače, uključujući oporavljenog Zwolinskog koji je prošle sezone u prvenstvu zabio 14 golova.