počinje pretprodaja

Dinamo objavio cijene ulaznica za Ferencvaroš: Jesu li navijači to spremni platiti i ispuniti stadion?

31.07.2019 u 17:12

Bionic
Reading

Za dvoboj 3. pretkola Lige prvaka protiv mađarskog Ferencvaroša najjeftinija ulaznica koštat će 70 kuna, a na dan odigravanja ovog važnog susreta bit će i skuplje, potvrdili su iz Dinama ove srijede...

Dinamo je protiv gruzijskog Saburtala morao igrati pred praznim tribinama, no sljedećeg utorka navijači će napokon dobiti priliku gledati 'modre' na licu mjesta po prvi put na europskoj sceni u novoj sezoni.

  • +16
Dinamo - Saburtalo, 2. pretkolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Maksimirski klub ove srijede objavio je cijene ulaznica za susret 3. pretkola protiv mađarskog Ferencvaroša, koje su nešto više nego što su bile prethodnih sezona u istoj fazi natjecanja, kada je klub popularnim cijenama ispunjavao stadion kako bi imao potrebnu podršku da bi se lakše našao među europskom klupskom elitom.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Ovaj put najjeftinija karta u pretprodaji bit će 70 kn za sjevernu tribinu, za istok 100 kn, a zapad dolje 150 kn. Na dan odigravanja susreta cijene će biti nešto veće: 100 kn za sjever, 150 kn za istok i 200 kn za zapad dolje.

Vlasnici BLUE godišnjih ulaznica moći će nabaviti željeni papirić već od četvrtka, dok se za ostale pretprodaja otvara u petak.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li zagrebački navijači spremno izdvojiti novac i ispuniti stadion po ovoj cijeni, protiv protivnika koji nije jedan od najatraktivnijih u Europi. No, s obzirom na uspjehe Bjeličine momčadi od prošle sezone i povijesno 'prezimljavanje', neće biti iznenađenje ako se ulaznice razgrabe...