POZIV JE UPUĆEN?

Dinamovi navijači 'raspametili' bi se kada bi on stigao u Maksimir

23.08.2023 u 18:53

Bionic
Reading

Turbulentno vrijeme oko Dinama traje i dalje. Govori se svašta, tko odlazi, tko dolazi... No, navijačima Modrih najvažnije će biti da momčad uhvati ritam i krene stizati Hajdukovu prednost. Trener Jakirović takvo što je i najavio

Ramon Mierez, Lukas Kačavenda, Fran Brodić... samo se neka od imena koja se ovih dana spominje kao moguće Dinamove akvizicije. Spominje se i ime Amera Gojaka.

No, sve su to kombinacije za koje su jedini mjerodavni u Dinamovim kancelarijama.

Ipak, kako je u nekoliko hrvatskih medija objavljeno, a informirajući se iz pouzdanih izvora bliskih klubu, poziv je upućen i 32-godišnjem Arijanu Ademiju, legendarnom kapetanu Modrih, koji je ovog proljeća preselio u Kinu, odnosno u klub Beijing Guoan.

Ovdje ipak postoji svojevrsna 'ograda', jer Ademi ima važeći ugovor, s primanjima o kakvima u Dinamu može samo 'sanjati'. Jer ako mu takav ugovor nisu htjeli ponuditi prije nego je odlazio u Kinu, a nije da je to neka iz Liga petica, da bi mu bila primamljivija i atraktivnija, onda sumnjamo da bi mu i sada ponudilo nešto vrijedno povratka.

Osim eventualno emocije, koju Ademi ima prema modroj boji i Bad Blue Boysima.

Prvenstvo u Kini traje do studenog, pa će svakako biti zanimljivo pratiti hoće li se uistinu Dinamovi čelnici potruditi vratiti legendarnog kapetana.