PRESRETNI MODRI

Dinamova svlačionica: Pokazali smo karakter, a kod nas se neke stvari malo cijene

16.02.2024 u 06:03

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama ostvarili su veliku pobjedu u Sevilli, u prvom susretu play-offa za plasman u osminu finala Konferencijske lige, svladali su s 1-0 Betis, a igrači hrvatskog prvaka nisu skrivali oduševljenje

U utakmici gdje nije bilo puno pravih prilika s obje strane, barem ne do završnice susreta, jedini pogodak postigao je kapetan Dinama Bruno Petković koji je u 75. minuti realizirao penal za slavlje hrvatskog prvaka.

'Velika pobjeda. Drago mi je da smo pobijedili i da smo pokazali karakter kad je bilo najteže. Na pola puta smo, moramo odigrati pametno još 90 minuta. Odlično smo odigrali, izgledali smo čvrsto. Imali smo dosta prilika, a zabili smo, na kraju, iz penala. Dinamo igra već niz godina u Europi. Kod nas se te stvari vrlo malo cijene i zaboravljaju. Drago mi je da smo pokazali što Dinamo znači u hrvatskom nogometu. Mi ćemo i dalje šutjeti i raditi', rekao je Stefan Ristovski za ArenaSport televiziju.

'Stvarno velika večer za dinamovce i sve Hrvate koji navijaju za Dinamo. Imali smo motiv da sami sebi pokažemo da smo vrijedni. U prvenstvu malo zapinjemo, ali pokazali smo tu da vrijedimo. Na pola smo puta. Defenzivno smo odigrali fenomenalno, trkački smo odlično odradili utakmicu', dodao je Marko Bulat.

  • +32
Betis - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Ostavili smo srce na terenu, vjerovali smo kad nitko nije. Imamo problema s ozljedama, ali sklapamo sve u hodu, dajemo sve od sebe. Najbitnije je bilo da držimo nulu, da ne primimo gol. Pozivam sve da nas dođu gledati jer stvarno nam treba podrška. Imamo još Varaždin u nedjelju prije toga. Moramo ići korak po korak', poručio je Mauro Perković.