otvoreni poziv

Ivan Rakitić otkrio gdje bi Luka Modrić mogao nastaviti karijeru: Ako ne potpiše za njih...

24.04.2024 u 09:38

Bionic
Reading

Za samo nekoliko tjedana Luki Modriću (38) završava ugovor s Real Madridom. Do sada mu 'kraljevi' nisu ponudili novi pa je odlazak kapetana 'vatrenih' iz Madrida sve izgledniji. Puno je nagađanja o Modrićevoj novoj destinaciji, a sada je sve 'zakomplicirao' Ivan Rakitić

Realnost je takva da bi Luka Modrić najradije ostao u Realu i završio karijeru u dresu 'kraljeva'. No, pitanje je što će odlučiti čelnici kluba jer mu novi ugovor još nisu ponudili. A Modrić već neko vrijeme ima otvorene ponude iz Saudijske Arabije, nekoliko najjačih klubova 'stoji u redu', za cijenu ne pitaju...

U borbu za Modrića aktivno se uključio i Dinamo, akcija #imalobismisla sigurno je zagolicala maštu kapetana 'vatrenih' koji je svojevremeno priznao kako karijeru volio završiti baš na Maksimiru.

No, sad se u cijelu priču uključio Ivan Rakitić koji je početkom godine napustio Sevillu te karijeru nastavio u Saudijskoj Arabiji, u redovima Al Shababa.

Rakitić se nada kako će njegov sjajan odnos s Modrićem biti ključan da se osvajač Zlatne lopte odluči karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiju. Pa mu je Raketa zato poslao otvoreni poziv da mu se pridruži.

Real Madrid - Barcelona 3:2, El Clasico, 21.4.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/Youtube

'Ako dođe u Saudijsku Arabiju, a ne potpiše za Al Shabab imat će problema sa mnom', u šali je rekao Ivan Rakitić u razgovoru za Arab News te za Modrića kazao da mu je poput brata:

'Ako izabere Saudijsku Arabiju to bi bilo nevjerojatno. Nazvao bih ga nakon dvije minute i učinio sve da potpiše Al Shabab, da ga dovedem u Saudijsku Por ligu ili mu dam sve informacije koje mu trebaju.'

  • +31
Real Madrid - Barcelona, španjolska liga, 21.4.2024. Izvor: EPA / Autor: DANIEL GONZALEZ

No, navijači Reala su u međuvremenu rekli svoje, žele da klub Modriću ponudi novi ugovor na još godinu dana pa će u sljedećim tjednima puno toga biti jasnije.

'Ako odluči ostati još sezonu u Madridu, mislim da bi uživanje u igri Luke Modrića još godinu također bilo nevjerojatno', dodao je Rakitić.