REAL JE IZVISIO

Cure detalji oko novog ugovora između PSG-a i Kyliana Mbappea; poznato je koliko sezona Francuz sigurno ostaje u Parizu

Bionic
Reading

Francuski napadač Kylian Mbappé i Paris SG postigli su dogovor o produljenju ugovora na još tri sezone, dok mu trenutni ugovor istječe 30. lipnja, doznaje AFP

PSG se nada da će osigurati potpisivanje ugovora s 23-godišnjim napadačem, kojemu je Real Madrid nudio bogastvo za prijelaz.

Višemjesečna saga riješena je u popodnevnim satima prema pisanju nekoliko specijaliziranih medija, nekoliko sati prije početka posljednje utakmice sezone u Ligue 1, protiv Metza.

L'Equipe, Marca, Le Parisien-Aujourd'hui u Francuskoj i RMC donose vijesti o Mbappéovom 'da' Parizu, za trogodišnji ugovor koji još nije potpisan, ali se očekuje navečer.

Prema nekoliko medija, on je svoju odluku prenio predsjedniku Real Madrida Florentinu Pérezu, koji je još jednom odbijen nakon što ga je prošle godine pokušao regrutirati.

PSG - Lens Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

Kandidat za Zlatnu loptu Mbappe, nakon još jedne iznimne sezone, morao je dobiti i sportska jamstva za ostanak u PSG-u, koji je tvrdio da je 'upravo Killian u središtu njihova projekta' za osvajanje Europe.