NEPOPULARAN IZBOR

Brazilac Ronaldo prisjetio se trenutka u karijeri kada je za neke bio izdajnik pa jasno poručio: Mene su tada izdali...

01.08.2020 u 16:53

Bionic
Reading

Brazilac Ronaldo prisjetio se jednog trenutka u karijeri koji su pojedinci okarakterizirali kao izdaja, ali on tvrdi suprotno odnosno da su njega izdali

Ronaldo je imao veliku karijeru, a tri puta je bio proglašen najboljim na svijetu. Za neke je najveći svih vremena, a možda bi to i bio da nije imao problema s ozljedama i noćnim životom. U karijeri je igrao za velikane Barcelonu, Real Madrid, Inter Milano i Milan, a ovih dana prisjetio se svojeg dolaska u 'rossonere' koji su mu bili zadnji europski klub prije odlaska u brazilski Corinthians.

Ronaldo je prije toga pet sezona proveo u Interu gdje je imao status božanstva, da bi zatim otišao u Real. Nakon što je tamo odradio četiri i pol sezone očekivao se njegov povratak u milanskog velikana.

I to se dogodilo u siječnju 2007., ali je Ronaldo izabrao gradskog rivala – AC Milan što je kod dijela javnosti koja je simpatizirala Inter opisano kao izdaja.

'Nije sve dobro prošlo, ali Silvio Berlusconi i prije svega Adriano Galliani toliko su se brinuli za mene. Sastanak s njima izaziva sjećanje koje me i danas usrećuje', rekao je Ronaldo te priznao:

  • +6
Ronaldo u dresu AC Milana Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

'Možda je to sada lako reći, ali istina je da sam se u to vrijeme zaista želio vratiti u Inter. Učinio sam sve da se vratim u Inter. Čekao sam koliko je to bilo moguće, ali kad mi Inter nije dao odgovor da ili ne, to je značilo ne. Nisam imao osjećaj da sam izdajnik kad sam se pridružio Milanu, već da me je Inter izdao. To nije bio popularan izbor, ali toga se nikad nisam bojao.'