riješili veliki problem

Rijeka na pragu dovođenja velikog pojačanja: Igrao je s Fernandom Torresom, bio kapetan Dinama iz Minska i mladi reprezentativac

13.01.2020 u 13:26

Bionic
Reading

Rijeka dovodi Ninu Galovića iz japanskog Sagan Tosua

Rijeka je, izgleda, završila svoju potragu za središnjim braničem. 27-godišnji Nino Galović raskinuo je ugovor s japanskim Sagan Tosuom i uskoro bi trebao potpisati za Rijeku s kojom je sve dogovorio pa ostaju samo liječnički pregledi.

Galović je u karijeri branio boje RNK Splita, Slaven Belupa, izraelskog Ashdoda, Dinama iz Minska i spomenutog Sagan Tosua. Njegovim dolaskom Rijeka je zapravo riješila najveći problem i zakrpala rupe u obrani. Osim što bi trebao biti veliko pojačanje, na Rujevicu stiže kao slobodan igrač što je dodatni plus.

Za Sagan Tosu je zapravo odigrao tek sedam utakmica pa je potom posuđen Dinamu iz Minska, ali može se pohvaliti da je u tim utakmicama igrao s legendarnim Fernandom Torresom koji je u Japanu igrao prije umirovljenja.

Osim iz Rijeke, Galović je imao i ponude iz Turske, ali želio se vratiti u Hrvatsku gdje je odigrao 94 utakmice u Hrvatski Telekom Prvoj ligi u dresu Splita i Slaven Belupa, te postigao dva gola. Galović je upisao i dva nastupa za U-21 reprezentaciju Hrvatske, a bio je kapetan u Splitu i Dinamu iz Minska.