VJERAN MODRIMA

Ante Ćorić iznenadio priznanjem koji su ga hrvatski klubovi htjeli

09.07.2023 u 16:03

Bionic
Reading

Bivši Dinamov igrač, danas 26-godišnji Ante Ćorić, od 1. srpnja je bez kluba jer mu je s Romom istekao ugovor. Iako mnogi sumnjaju u njegove mogućnsti, s obzirom na to da već cijelu sezonu nije odigrao niti minute, Ćorić uvjerava da je spreman vratiti se na nivo kojim je zaslužio ugovor s talijanskim klubom

Gostujući u A1 Nogometnom Podcastu, Ante Ćorić, svojevremeno jedna od najvećih hrvatskih nogometnih nada, kojeg je u svojim redovima želio i Pep Guardiola, odgovarao je na pitanja novinara Milana Stjelje i suvoditelja, danas sportskog direktora NK Rudeša, Silvija Marića, o problemima s kojima se susretao tijekom karijere, ali i o planovima za budućnost.

'Bilo je i više opcija, ali meni je to posao, volim nogomet, ali sve se to svodi na posao. Na primjer da igram za Rudeš, igrat ću svim srcem, ali navijat ću za Dinamo. Nije iz Hajduka bilo ništa konkretno, bilo je priče, ali nisam uopće o tome htio razgovarati. Prvo radi sebe, a onda radi ljudi koji me vole i cijene to što toliko volim Dinamo kao što ga i oni vole, ne znam kako bi mogao razočarati sebe i druge i ne shvaćam kako je to nekad netko mogao napraviti', rekao je Ćorić.

Dodao je kako su mu se iz Hajduka javljali više puta.

'Otići u rivalski klub poput Rijeke ili Hajduka mi je nezamislivo. U dva navrata su zvali, otac mi je prenio informaciju, ali rekao sam kako volim Dinamo i kako to ne dolazi u obzir'.