KRIZA U MAKSIMIRu

[ANKETA] Treba li Čačić odmah otići s Dinamove klupe? Evo tko je slobodan

05.04.2023 u 20:38

Bionic
Reading

Iako ima apsolutno pravo tražiti opravdanje za sve loše rezultate ovog proljeća, jer iz kluba su otišli igrači koji su bili prevaga u nekim prijašnjim vremenima, poput Oršića, Ademija, Lauritsena, a sada su se zaredale i ozljede (Petković, Ivanušec, Perić), ipak je jedina odgovornost za Dinamove rezultate na treneru Čačiću

Dinamo se u prvenstvu doveo u situaciju da će morati strepiti do zadnjeg kola hoće li obraniti naslov. Iako još uvijek ima sedam bodova prednosti, igre koje Modri prezentiraju sugeriraju baš takav dramatični kraj prvenstva.

U posljednjih pet kola igrači Ante Čačića osvojili su tek pet bodova i jasno je da s takvim rezultatima, više niti trenerova uloga nije sigurna.

Čačić si je dodatno zakomplicirao situaciju ispadanjem iz SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Bolji od njegove momčadi bili su igrači Šibenika, koji su pogotkom Duje Čopa u četvrtoj minuti sudačke nadoknade pobijedili 2:1.

I jasno, sada svi traže Čačićevu 'glavu'. Pitanje je samo tko ga može smijeniti. Jer upravo je Čačić imenovan sportskim direktorom koji bi prvi trebao odlučivati o trenerskoj funkciji.

No, kad već sam sebe neće smijeniti, pitanje je kako će se ponijeti klupski čelnici.

Ali dodatno je pitanje tko bi sada uopće mogao sjesti na klupu?

Naime, imena trenera koje bi navijači željeli uglavnom su zauzeti, poput Zorana Zekića, Sergeja Jakirovića, Igora Bišćana, Igora Jovićevića.

No, ima tu i onih koji su trenutačno bez posla, poput Nenada Bjelice i Stjepana Tomasa.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +28
Šibenik - Dinamo, polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (5.4.2023.) Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev