Damir Čanadi

Trener Šibenika znao je što treba za pobjedu: Ovome se nismo nadali!

05.04.2023 u 19:51

Bionic
Reading

Nogometaši Šibenika izborili su finale SuperSport Hrvatskog kupa nakon što su u prvom polufinalu na Šubićevcu pobijedili Dinamo sa 2:1. Dinamo je poveo golom Josipa Drmića u 40. sekundi, no Šibenik je u drugom dijelu okrenuo rezultat golovima Ikera Poza (72) i Duje Čopa (90+3).

Slavlje na Šubićevcu nije se ni stišalo,a prve dojmove za kamere MAXSport dao je trener pobjedničke momčadi, Damir Čanadi.

'Nema ljepše nego zabiti u zadnjoj sekundi. Ekipa je vjerovala u to. Dobro smo igrali, loše smo ušli u utakmicu. Mislio sam da neće biti dobro kad smo primili gol u prvoj minuti. U drugi dio smo ušli hrabriji, znali smo da moramo biti bolji u završnici i to nam se vratilo. Velika stvar za Šibenik i za ove dečke. Bila je teška situacija kad sam došao. Uvjeti nisu najbolji, na tome radimo i drago mi je da možemo raditi na tome', nakon utakmice je rekao trener Šibenika Damir Čanadi pa je dodao:

''Moramo misliti na sve dalje, ne samo na finale. To je jedna utakmica, 90 ili 120 minuta i to je to. Ali imamo i druge ciljeve, moramo ostati u ligi, još je posla pred nama. Ovo će nam dati energiju za nadolazeće zadatke. Kad gubiš protiv Dinama, oni se mogu razigrati ili te kazniti iz kontri.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Bilo je takvih situacija u kojima nismo bili dobri. Na poluvremenu smo to ispravili, povukli smo Araija na desnu stranu. Kup ima svoja pravila i to se danas opet pokazalo. Ovo se ne može kupiti, to moraš doživjeti. Jako mi je drago za ovu regiju da se ovako nešto događa. Nismo se prijavili za Europu, nismo ovo očekivali, pa malo veselja može i biti.'

  • +28
Šibenik - Dinamo, polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (5.4.2023.) Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.