ODUŠEVLJEN HRVATSKOM

Zvijezde ne prestaju s odmorom na Jadranu: Glumica iz Netflixovog showa 'Selling Sunset' sa suprugom odmara na Hvaru

03.09.2020 u 09:32

Bionic
Reading

Unatoč pandemiji koronavirusa, zbog koje se ne može putovati kao inače, naša obala i dalje ima vjerne obožavatelje među svjetski poznatim osobama. Ljepote Hrvatske trenutačno otkriva Christine Quinn

Svjetski celebrityji koji su uživali i još uživaju na Jadranu, na svojim društvenim mrežama objavljuju fotografije s odmora u Hrvatskoj. Nakon Lily Allen, Magica Johnsona, Bill Gatesa, Roda Stewarta, Miroslave Dume, Lionela Richiea, Neil Patrick Harrisa, nogometaša Manuela Neuera i Lothara Matthäusa, Vladimira Klička na našoj obali uživa Christine Quinn.

View this post on Instagram

❤️ Bae Watch @guess ❤️

A post shared by ChristineQuinn (@thechristinequinn) on

Prije nekoliko dana boravila je u Dubrovniku, s čime se pohvalila na Instagramu, plavokosa 31-godišnjakinja iz Netflixove serije koja prati poslove koje sklapaju najglamuroznije agentice za nekretnine iz The Oppenheim grupe, stigla je na naš najsunčaniji otok.

Glumica je stigla u društvu supruga softverskog inženjera, milijunaša 41-godišnjeg Christiana Richarda za kojeg se udala prije devet mjeseci. Jutro su proveli na jahti gdje su doručkovali. Christine je za uživala u čokoladnom kroasanu i svježe iscijeđenom soku od naranče, a nakon doručka su se u gumenjaku uputili na Paklene otoke, gdje su proveli veći dio popodneva. Predvečer su guštali na Hvaru šetajući rivom i gledajući zalazak sunca.

  • +25
Zvijezda Netflix serije Selling Sunset, Christine Quinn sa suprugom odmara na Jadranu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL