MODA, LJUBAV, POSAO

Izašao je trailer za novu Netflixovu poslasticu za koju već govore da je novi 'Seks i grad'

02.09.2020 u 14:14

Bionic
Reading

Nakon dugo vremena, ljubitelji mode i romantike doći će na svoje. Darren Starr, kreator kultne serije 'Seks i grad’ bacio se na posao te uskoro očekujemo premijeru njegove nove uzdanice koja dolazi u obliku modno osviještene, mlade poslovne Amerikanke koja seli u Pariz

Tko god čuje ili ugleda ime Darren Starr u produkciji, odmah mu je jasno da je riječ o jednoj uzbudljivoj romantičnoj seriji u kojoj moda igra jednu od glavnih uloga.

Netflix početkom listopada premijerno pokazuje prvu epizodu nove serije o kojoj se već naveliko priča kao svojevrsnom suvremenom nastavku serije ‘Seks i grad’.

Iako radnja nije ni približno ista, te u fokusu nisu četiri prijateljice na Manhattanu, moda je ono što ovu seriju čini toliko uzbudljivom te neodoljivo podsjeća na famoznu Carrie Bradshow. Ovoga puta glavna je uloga pripala mladoj Lily Collins, kćeri britanskog glazbenika i kompozitora Phila Collinsa.

Zgodna 31-godišnja Britanka u seriji koja nosi naziv ‘Emily u Parizu’, igra ambicioznu i modno osviještenu Amerikanku kojoj se ukazala velika poslovna prilika u Parizu. Nakon selidbe u francusku prijestolnicu, Emily se život preokrene te živi punim plućima. ‘Osjećam se kao Nicole Kidman u Moulin Rogeu!’, kaže između ostalog simpatična brineta u foršpanu koji je sada dostupan za gledanje, a koji stvara dodatno nestrpljenje kod gledatelja.

Osim njezinih poslovnih zavrzlama u jednoj marketinškoj kompaniji, pratit ćemo ljubavne peripetije, snalaženje u novoj okolini, a sve začinjeno daškom francuske visoke mode i ljepotama Pariza. Prva epizoda na Netflixu će biti dostupna od drugog listopada.

Serija 'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: NETFLIX / Planet / Profimedia
Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube