blake lively

Zvijezda serije Gossip Girl i voditeljica Met Gale podijelila rijetke detalje iz svog doma na Instagramu

07.05.2022 u 20:54

Bionic
Reading

Blake Lively dala je vrlo rijedak uvid u svoj dom u New Yorku koji dijeli s Ryanom Reynoldsom i njihovo troje djece Jamesom (7) Inez (5) i Betty (2)

U četvrtak navečer zvijezda serije Gossip Girl snimila se kako stoji u modnoj kombinaciji u svojoj kući, dok je iza nje kožni kauč i kristalni luster. 34-godišnja plavokosa glumica snimala je u domu probne fotografije svoga "looka" koji je trebala nositi na gala večeri prije Met Gala u NYC-u, na kojem je bila voditeljica tog godišnjeg modnog događaja.

"Vratimo se na “night before” party. Mali nagovještaj onoga što dolazi. I da, napravila sam ove fotografije sa samookidačem, jer su svi spavali kada sam došla doma u 21. Oprosti outfit, zaslužuješ bolje", napisala je glumica.

Iako se na fotografiji mogao vidjeti samo dio njihove kuće, to je otkrilo dosta najgorljivijim fanovima glumice i njezine obitelji, koji su odmah počeli pogađati o tome u kojoj se kući glumica fotografirala.

Ipak, nije poznato u kojem je domu bila. Mogao je to biti stan na Manhattanu u kojem Lively često boravi ili je to mogao biti veliki posjed u Pound Ridgeu u New Yorku koji su ona i Reynolds kupili još 2012. za oko 5 milijuna dolara.

  • +32
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia