SENZACIONALAN STAJLING

Oduševila na Met Gali: Društvene mreže proključale zbog raskošne haljine lijepe Blake Lively

03.05.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Blake Lively, omiljena glumica koja se proslavila ulogom u omiljenoj teen seriji 'Tračerica', na svakoj Met Gali bila je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih, a taj je niz nastavila i ovogodišnjim izdanjem

Ovaj prestižni modni događaj - na kojem nikad ne nedostaje glamuroznih izdanja, a prošle godine zbog pandemije održan je u rujnu - omiljeni je svibanjski event za slavne uzvanike.

I ove godine sve je bilo u znaku glamura, a među najbolje odjevenima kao i obično našla se lijepa Blake Lively, glumica koja se na Met Galu uputila u društvu svoga supruga, također glumca Ryana Reynoldsa, koji je privlačio poglede u elegantnom crnom odijelu Ralpha Laurena.

Njegova supruga je pak rekreirala look moderne princeze u fantastičnoj kreaciji koju potpisuje Atelier Versace.

Njezin izlazak na slavne stepenice Met Gale bio je poseban jer nakon što su asistenti odvezali mašnu njezine svjetlucave haljine bez naramenica i u boji ružičastog zlata - pokazao se dugi plavozeleni šlep. Rukavice u boji ružičastog zlata također su se promijenile u plavozelenu, a sve te nijanse zapravo odaju počast arhitekturi New Yorka.

  • +32
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pomno odabrani detalji također imaju značenje: Blakeina tijara tako odaje počast Kipu slobode, a dizajn haljine simbolizira Empire State Building.

Sedam šiljaka na tijari koju potpisuje proslavljena dizajnerica nakita Lorraine Schwartz simbolizira sedam kontinenata. 'Oni predstavljaju inkluzivnost, dobrodošlicu i slobodu', objasnila je Lively.

'Pa... umjesto da moda utječe na haljinu, nadahnuće za ovu kreaciju je arhitektura New Yorka', rekla je glumica za People.

NEMA TKO NIJE BIO

Pogledajte sve glamurozne haljine s Met Gale: Najprestižniji modni događaj vratio se raskošniji no ikad

Pogledaj galeriju

Nije dugo trebalo čekati na bezbrojne pohvale koje su uslijedile na društvenim mrežama pa su tviteraši redom hvalili plavokosu glumicu koja je tijekom godina stekla status modne ikone.

Njezina izdanja za Met Galu iz godine u godinu oduševljavaju modni svijet i uvijek savršeno prezentiraju temu događanja, stoga nimalo ne čudi to da su svi bili impresionirani njezinim stajlingom, a mnoge je nasmijao i izraz lica njezinog supruga Ryana na crvenom tepihu.