VAŽAN DAN

Zoran Šprajc nakon dva srčana udara koja je imao na isti dan: 'Današnji dan mi je kao drugi rođendan'

23.11.2022 u 09:33

Bionic
Reading

Mnogima omiljeno televizijsko lice, svojim zdravstvenim situacijama u prošlosti je više puta zabrinulo javnost. Prisjetio se dana na koji je doživio infarkte u dva navrata u razmaku od šest godina. Voditelj emisije 'Stanje nacije' obilježio je neobičnu obljetnicu, koju naziva drugim rođendanom

'Prvi srčani sam 'dobio' 23.11. 2013. Kako nisam postao ništa pametniji nakon šest godina sustigao me i drugi - i to točno na isti dan - 23.11 2019. Treći ću nadam se uspjeti izbjeći (ako ništa drugo prestao sam pušiti i počeo šetati), ali današnji dan u svakom slučaju mi je kao drugi rođendan', piše Zoran Šprajc u svojoj objavi na društvenim mrežama i dodaje:

'Ali da ne vučem vraga za rep, proslavit ću ga samo ovako, virtualno. Čuvajte se, pazite se, nitko to za vas ne može činiti bolje od vas samih', poručio je na kraju objave. Pratitelji mu pišu da 'sreću ne stavlja u iskušenje', 'danas lagano navija' i da se čuva.

Kako se može vidjeti na društvenim mrežama poznati RTL-ovac pridržava se liječničkih uputa i radi na promjeni životnih navika. Često s pratiteljima dijeli fotografije s izleta (najviše po Gorskom kotaru) pokazujući kako slobodno vrijeme provodi na svježem zraku u prirodi. Redovito se bavi tjelovježbom i konzumira kvalitetnu i zdravu hranu.

  • +4
Zoran Šprajc Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX