NA PREMIJERI

Znaju privući pozornost: Svi su gledali u zgodne RTL-ovke Renatu i Anu

19.04.2019 u 12:08

Bionic
Reading

'CineLady' večer je u četvrtak je okupila brojne obožavateljice tog serijala, ali i ljubiteljice filmske romanse koje su ispunile kino dvorane u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Na specijalnoj projekciji filma 'Poslije svega' u zagrebačkom Avenue Mallu uživale su brojne poznate dame, među kojima su najviše pažnje privlačile RTL-ove uzdanica Renata Sopek i Ana Strizić

Renata Sopek i za odlazak u kino ne propušta izgledati skockana od glave do pete. Stručnjakinja odnosa s javnošću, instruktorica fitnesa i voditeljica, stigla je u romantičnoj haljini trendi nijanse ruzičaste 'dusty rose' i bikerskoj jakni koju je uparila s crnom trendi torbicom i salonkama visokih potpetica. Za tu je prigodu odabrala frizuru s modernom pletenicom.

  • +10
Renata Sopek Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Voditeljica sportskih vijesti na RTL-u Ana Strizić koju ne viđamo baš često na javnim događanjima, pojavila se na crvenom tepiju CineStara u kratkom baloneru boje senfa, cool trapericama odrezanih rubova s trendi poderotinama i kaubojke za kojima luduju brojne trendeserice.

  • +4
Ana Strizić Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL