ANA STRIZIĆ

'Trenutačno o braku uopće ne razmišljam'

06.09.2016 u 11:42

Bionic
Reading

Šarmantna voditeljica sportskih vijesti na RTL-u Ana Strizić predah od radnih dana iskoristila je za boravak na Jadranu. Ispričala nam je kako najviše voli uživati, što su joj danas životni prioriteti, a progovorila je i o ljubavi

Ovoga ljeta u predahu od radnih dana Ana je uživala na Jadranu.
'Ljeta odmalena provodim u obiteljskoj kući pokraj Novog Vinodolskog, ondje sam provela veći dio godišnjeg odmora sa sinom. No svake godine odem i malo južnije. Ove godine sam prvi put bila na Lastovu, bilo je prekrasno. Mir i predivna priroda. Baš za odmor', ispričala nam je samozatajna Ana.

Kad ne radi, svaki slobodni trenutak provodi uživajući u druženju sa sinom, nećakinjom, putovanjima, izlascima s prijateljicama, shoppingu i treniranju.
'Uživam u mnogim stvarima, ali često je premalo vremena za sve', kaže. 


Ana ima premalo vremena za stvari koje voli

Kako je izjavila, ranije je bila partijanerica, ali otkad je postala majka, potpuno se primirila. Nije očekivala majčinstvo u 24. godini, ali joj je drago što joj se sve tako posložilo. Usporila je tempo, ali ne toliko na poslu, koliko u privatnom životu.
'Kao što sam nedavno rekla u jednom intervjuu, prije sam bila opuštena i mogla sam raditi sa slobodnim vremenom što sam htjela, sada je sve podređeno Mijatu', ističe.


Kaže da je usporila tempo u privatnom životu

Uz posao, sina, vezu, pronalazi vremena samo za sebe i svoje male rituale.
'Mijat je već veliki dečko, za koji dan slavimo peti rođendan. Dok je on u vrtiću, obavljam stvari za sebe kada sam slobodna, a kada radim, onda je to malo teže jer sam na poslu od jutra pa sve dok ne završi 'RTL Danas'', otkrila je.


S dečkom Krešimirom Milanovićem ove godine je, među ostalim, boravila u Dubrovniku i Cavtatu

Na temu svoje ljubavi sa zagrebačkim poduzetnikom Krešimirom Milanovićem, bratom šefa SDP-a i bivšeg premijera Zorana Milanovića, Ana ne voli previše pričati.
'Već sam sve rekla na tu temu. Lijepo mi je i uživam', izjavila je.

Škrta je i na riječima kad je se pita za brak.
'Trenutačno o braku uopće ne razmišljam', kaže.