POPUT TINEJDŽERICA

Zgodne prijateljice osvojile Zrće: Maja Cvjetković i djevojka Brune Kovačevića u ljetnom provodu

13.08.2018 u 11:34

Bionic
Reading

Iako joj je ovo prvo ljetovanje s bebicom, bivša misica Maja Cvjetković uživa i u ponekom izlasku, a trenutno se zabavlja na najpoznatijoj party destinaciji na Jadranu gdje joj društvo pravi Matea Franić, djevojka sportskog novinara i urednika Brune Kovačevića

Nekadašnja misica, Maja Cvjetković prošle je godine po prvi puta postala majka. U rujnu 2017. je rodila djevojčicu Vitu koju je dobila sa suprugom i dugogodišnjim partnerom Andrijom Kevićem. Prošlo je ljeto dakle za našu poznatu damu bilo nešto mirnije nego prijašnja tijekom kojih smo je mogli pratiti na uzavrelim partijima diljem Jadrana.

No mirna faza nije dugo trajala pa je novopečena mama kćerkicu na kratko ostavila na čuvanje baki i djedu i uputila se na odmor s bliskom prijateljicom.

  • +11
Maja Cvjetković Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Maja se trenutno zabavlja na otoku Pagu s Mateom Franić, djevojkom Brune Kovačevića. Dvije ljepotice tulumare na poznatoj party plaži Zrće.

Be continued... 💃🎧🎼 #zrce #croatia #partyalldayallnight

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

Popodnevni sati rezervirani su za after partije u kupaćim kostimima uz šarene koktele, a večeri za ples uz ritmove najpoznatijih svjetskih DJ-a.

... 😉💃❤️

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

Tako su u jednom od noćnih provoda poznate prijateljice pokazale kako su se dotjerale, a fotografiju objavile na društvenim mrežama. Bivša manekenka odjenula je vruće hlačice i crvene sandale na visoku petu, a Matea je uskočila u trendi kombinezon s dubokim dekolteom.