rokerski chic

Maja Cvjetković u vrućem izdanju prošetala špicom

13.10.2017 u 18:00

Bionic
Reading

Poznata Šibenčanka početkom rujna u zagrebačkoj je Petrovoj bolnici rodila djevojčicu Vitu, a vrući jesenski dan iskoristila je za uživanje u šetnji zagrebačkim ulicama

Nekadašnja misica Maja Cvjetković prije par mjeseci rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu Vitu koju je s nestrpljenjem iščekivala sa svojim 20 godina starijim suprugom Andrijom Kevićem.

Trogodišnju vezu s poznatim poduzetnikom, lijepa brineta ovog je ljeta ovjekovječila brakom, a u razgovoru za tportal Maja je nedavno priznala kako je 'majčinstvo najbolji osjećaj koji je dosad doživjela'.

Maja Cvjetković kao trudnica Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

U društvu mezimice i bliske prijateljice, Maja je vrući jesenski dan iskoristila za šetnju zagrebačkim ulicama, uskočivši u kožnu minicu i mrežaste čarape. Rokerski dojam kombinacije, dodatno je istaknula odabirom gležnjača s detaljem zakovica, bajkerskom jaknom i bijelom bluzom pussy-bow s detaljem točkasta uzorka.

Nakon dobivene titule Miss Hrvatske, Maja je odlučila graditi karijeru u marketinškom odjelu jedne firme. S poduzetnikom Andrijom Kevićem u vezi je od 2015., a prije toga je bila dugogodišnja djevojka Davora Šukera.