U NOĆNOM PROVODU

Ni mjesec dana od poroda: Maja Cvjetković pohvalila se zavidnom linijom

28.09.2017 u 14:33

Bionic
Reading

Poznata Šibenčanka prije tri tjedna u zagrebačkoj je Petrovoj bolnici rodila djevojčicu Vitu, a sada je svima pokazala kako je u rekordnom roku vratila i fit figuru. Maja Cvjetković odjenula je uske crne hlače u kojima do izražaja dolaze njezine duge noge i zaputila se u provod

Naša nekadašnja misica Maja Cvjetković prije tri tjedna je postala majka malene Vite, koju je dobila sa svojim 20 godina starijim suprugom Andrijom Kevićem.

Uspješni poduzetnik i vrckasta Maja željno su iščekivali malenu, a otkada je ona došla u njihov dom, počeli su živjeti bajku.

Međutim, kao i svaka mama koja je 24 sata povezana sa svojim tek rođenim mališanom, i poznatoj Šibenčanki treba mali odmak od majčinstva i vrijeme za sebe.

Spremne za rođendan 🎂😍 #iznenađenjeuspjelo #sretanrođendanbruno #prviizlazak #dresscodeblackandwhite

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

Zato se uputila u provod s prijateljicama i zabavila na rođendanu našeg poznatog sportskog novinara, odnedavno i glavnog urednika Prvog programa Hrvatske televizije, Brune Kovačevića.

Nije tajna to da su Maja i djevojka Brune Kovačevića, Matea Franić, bliske prijateljice već godinama, pa ne čudi ni to što su ovaj događaj provele skupa.

Iako je zvijezda večeri bio gospodin Kovačević, vjerujemo kako su sve oči bile uprte u nekadašnju misicu, koja je uskočila u pripijene crne hlače koje se šire pri dnu i tako istaknula svoju vitku figuru samo 20-ak dana nakon poroda.

👩‍👧💕🎀🍼☀️ #ljubavnajveca #maminaprinceza #prvasetnja

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

Crne elegantne hlače Maja je kombinirala s bijelim topom bez rukava, na kojem dominiraju srebrni detalji, a kosu zavezala u nisku punđu te izgledala poput prave dame.

Maja Cvjetković kao trudnica Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX