opuštena ljepotica

Zgodna i bez trunke šminke: Jennifer Lopez u kućnom izdanju nakon spektakularnog nastupa

05.02.2020 u 15:03

Bionic
Reading

Tri dana nakon što je napravila nezaboravni nastup na američkom Super Bowlu, pjevačica i glumica Jennifer Lopez malo si je dala oduška. Ne izlazi iz svoga doma gdje je najbolje osjeća u kućnom izdanju i bez šminke

Seksepilni nastup u nekoliko izazovnih kostima, teški make up koji je naglasio sve njezine ljepote lica i bujni uvojci duge kose bili su ono što je u nedjelju opisivalo jednu od najzgodnijih žena svijeta.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez održala je nastup za pamćenje u poluvremenu najgledanijeg sportskog događanja u Americi, Super Bowlu.

Danima se prepričavaju njezini stajlinzi, pokreti i izgled na pozornici, a Jennifer Lopez za to vrijeme uživa u toplini svog doma u elitnom dijelu Los Angelesa.

  • +12
Jennifer Lopez na Super Bowlu Izvor: Profimedia / Autor: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Izlazi tek po potrebi do teretane, a snimljena je i kako ispraća iz kuće zaručnika Alexa Rodrigueza do automobila parkiranog ispred posjeda.

Zgodna 50-godišnjakinja pokazala je da ne mari uvijek za svoj izgled i da kod kuće poput većine uživa u opuštenim izdanjima. Uz crveno predimenzioniranu trenirku i omiljene Ugg tople šlapice, Jennifer je nosila opuštenu pandžu i pokazala lice bez trunke šminke.